Старши треньорът на Наполи Лучано Спалети беше категоричен, че отборът

...
Старши треньорът на Наполи Лучано Спалети беше категоричен, че отборът
Коментари Харесай

Спалети: Айнтрахт има повече опит от нас в такива мачове

Старши треньорът на Наполи Лучано Спалети беше безапелационен, че тимът му няма да си разреши да подцени Айнтрахт (Франкфурт) в първия мач посред им от осминафиналите в Шампионската лига. Специалистът даже е на мнение, че противникът на неговия отбор има по-голям опит в елиминационната фаза на евротурнирите. 

“Познавам съвършено футболистите си и знам, че ще излязат с праивлната настройка. Айнтрахт разполага с повече опит в мачове на директна елминация, само че ние сме опитваме да напредваме в това отношение. В никакъв случай не мислим за дребната преднина в Серия “А ”, която си осигурихме ”, съобщи Спалети. 

“Това за антииталианския футбол е факсимиле. Понякога тимовете, които вземат участие в евротурнирите, оставят повече свободни пространства за противниците си. Айнтрахт играе доста нападателно, само че и бързо се прибира в половината си. Всеки отбор има собствен жанр, само че поради високото равнище в интернационалните мачове е доста мъчно непрекъснато да се намираш наоколо до противниковата врата ”, изясни наставникът на Наполи. 
 Треньорът на Айнтрахт: Наполи играят антииталиански футбол Треньорът на Айнтрахт: Наполи играят антииталиански футбол
“Виктор Осимен към този момент е доста по-зрял и превъзходен образец е мачът против Сасуоло. Тогава той почувства, че има малък проблем и изиска промяна. Осимен и Хвича Кварацхелия насочат обръщение към международния футбол с фантазията и класата си. В същото време, и двамата са много млади. Де Лаурентис и Джунтоли ги избраха от лист с още доста играчи. Убеден съм, че те ще подходят вярно към мача на следващия ден ”, сподели още Спалети. 

Наполи завоюва групата си в Шампионската лига, в която беше в компанията на миналогодишния финалист Ливърпул. В Серия “А ” тимът има задатък от 15 точки на върха в класирането.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР