Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли потвърди, че английският национал

...
Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли потвърди, че английският национал
Коментари Харесай

Два месеца по-късно: Томори се завърна в групата на Милан

Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли удостовери, че британският национал Фикайо Томори ще бъде част от състава за гостуването на Лацио довечера в дуел от 27-ия кръг на италианската Серия А.

26-годишният централен бранител влиза в групата на миланския гранд за първи път от два месеца насам, откакто за последно игра при равенството 2:2 против Салернитана на 22 декември предходната година. От тогава Томори се възвръща от мускулна травма и пропусна общо 13 мача във всички шампионати, в това число девет кръга от Серия А.

Преди да получи контузията Фикайо Томори записа присъединяване в 16 срещи от шампионата и осъществя три гола, като игра и във всички шест дуела на Милан в груповата фаза на Шампионската лига.

Томори сигурно няма да стартира в стартовия състав довечера. Очаква се от първата минута на „ Олимпико “ в сърцето на защитата на Милан да си партнират Малик Тиау и Матео Габиа. На разположение на Пиоли е и опитният Симон Каер, който през последните седмици натрупа много игрови минути и се чака да получи отмора.

Футболистите на Милан заемат трето място във краткотрайното класиране в Серия А с 53 точки, а Лацио е осми с 40.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР