Старши-треньорът на Милан - Стефано Пиоли, изрази съжалението си, че

...
Старши-треньорът на Милан - Стефано Пиоли, изрази съжалението си, че
Коментари Харесай

Пиоли: Златан пристигаше първи и си тръгваше последен от тренировъчната база

Старши-треньорът на Милан - Стефано Пиоли, изрази съжалението си, че повече няма да работи с персона като Златан Ибрахимович.

Шведският нападател разгласи края на кариерата си преди последния дуел на Милан за сезона в Серия " А ".

Пиоли призна, че не постоянно е било елементарно да тренира футболист от ранга на Ибрахимович.

" Той е страховит футболист, доста образован човек. Златан е първенец. Много съм печален, че повече няма да мога да го упражнявам. Той е победител, войник и за него също не е елементарно да вземе сходно решение ", съобщи наставникът на Милан след мача с Верона.

" Постоянно водихме диалози и постоянно бяха лесни, само че знаех, че си имам работа с човек на високо равнище, който постоянно споделя каквото усеща и мисли. Понякога приказвах малко и слушах повече, само че Златан има страховит темперамент ", продължи Стефано Пиоли.

" Всички сме разчувствани. До момента не беше оповестил проектите си. Той в действителност е огромен първенец и го показва на всеки стадий от кариерата си. До през вчерашния ден, той беше въз основата, пристигаше първи и си тръгваше финален, а това е нещото, което прави голяма разлика. Златан постоянно се уверяваше, че всички са подготвени за игра, даже когато не беше там. Трябва да му отдадем дължимото. Няма да ни е елементарно да стартираме без него ", добави Пиоли.

Попитан за проектите за лятото, треньорът съобщи, че първо го чака отмора, само че удостовери, че възнамерява да приказва с шефовете Паоло Малдини и Фредерик Масара.

" Имаме солидни връзки с клуба. Разбира се, в случай че има опция и желаеме да сме конкурентоспособни, ще би трябвало малко да подобрим състава ", приключи Пиоли.
 Ибра: Дори Бог плаче, че се отхвърлих
Ибра: Дори Бог плаче, че се отхвърлих

Ето какво сподели
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР