Старши треньорът на Милан Дженаро Гатузо обяви, че очаква повече

...
Старши треньорът на Милан Дженаро Гатузо обяви, че очаква повече
Коментари Харесай

Гатузо очаква повече от Андре Силва, гласи го за титуляр в Разград

Старши треньорът на Милан Дженаро Гатузо разгласи, че чака повече от нападателя Андре Силва. 22-годишният Силва беше притеглен на " Сан Сиро " против 38 милиона евро от Порто през лятото, само че има компликации с акомодацията си в италианския футбол, като в 16 публични мача в Серия " А " и за купата на страната към момента не се е разписал.

" Андре може доста повече. В взаимната ни работа виждам качествата му. Но в този момент той и другите ни нападатели би трябвало да намерят правилния път към вратата на противника. Той знае какво е нужно да направи. Той е първокласен футболист, просто би трябвало да го сложим в подобаващите условия. Ясно е, че нападателите, които не бележат, не могат да бъдат в положително въодушевление ", разяснява Гатузо.

Португалецът обаче има отлична статистика в Лига Европа, като осъществя 8 попадения в 10 срещи за Милан през този сезон. Той се чака да бъде титуляр против Лудогорец в четвъртък при гостуването на италианците в Разград в първия мач от 1/16-финалите на конкуренцията.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР