Старши-треньорът на Марица (Пловдив) Борислав Крачанов и мениджърът Борис Халачев

...
Старши-треньорът на Марица (Пловдив) Борислав Крачанов и мениджърът Борис Халачев
Коментари Харесай

Шефовете на Марица с коментари след жребия в Шампионската ли...

Старши-треньорът на Марица (Пловдив) Борислав Крачанов и мениджърът Борис Халачев дадоха своя коментар в ефира на Макс спорт 1 за жребия в групите на Шампионската лига. Маричанки попадна в група Е дружно с полския Азоти Хемик (Полша), турския Еджзаджъбашъ ВитрА (Истанбул) и румънския КСМ Търговище (Румъния). Шампионките за шести следващ път ще вземат участие в груповата фаза на най-силния европейски клубен шампионат.

„ Най-важното е пътят за нашите състезателки. Те би трябвало да израснат, с цел да могат, когато дойдат мачовете от Шампионска лига да покажат равнище. Волейболистките ни имат капацитет и ще се постараем да го развием оптимално и да покажем едно положително лице. Водим договаряния да се подсилим с още една състезателка. Надявам се напълно скоро всичко да се посочи и с това ще затворим селекцията. Надявам се и тази година да съм най-младият треньор с най-младия състав в Шампионска лига. Всеки един мач в Шампионска лига за нашите девойки ще е извънредно положителен. Те ще се изправят против най-хубавите тимове и състезателки “, съобщи Борислав Крачанов.



„ Сериозна група ни се падна, около такива мачовете младите ни състезателки ще се развиват от ден на ден. Всичко зависи от нашето моментно положение, моментното положение и на другите тимове. Очаква ни един дълъг развой на работа, тъй като първите мачове от групата са при започване на декември. Надявам се да успеем да се подготвим по най-хубавия метод и до покажем в действителност положително равнище против тези тимове и да затвърдим позициите си в Европа “, сподели треньорът на Марица след жребия.

„ Няма лесни мачове и лесни тимове, само че като виждам останалите групи мисля, че нашата е най-приемливата. Тепърва ще приказваме със спортно-техническия щаб и президента на клуба и ще създадем проекти по какъв начин да се представим по най-хубавия метод в Шампионска лига. Фаворит в групата все още е тимът на Еджзаджъбашъ “, съобщи мениджърът на клуба Борис Халачев, който участва на жребия в Брюксел.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР