Старши треньорът на Лусиен Фавър коментира състоянието на отбора, след

...
Старши треньорът на Лусиен Фавър коментира състоянието на отбора, след
Коментари Харесай

Лусиен Фавър: Имаме нужда от два отбора

Старши треньорът на Лусиен Фавър разяснява положението на тима, откакто той изигра първите си две контроли от предсезонния лагер в Австрия. Германският отбор завоюва безапелационно, като във втория мач отнесе с 11:2. Фавър съобщи, че ще има нуджа от необятен състав, само че неотдавна от управлението дадоха да се разбере, че селекцията е завършила.

" От септември ще имаме единствено британски седмици. Ще имаме потребност от два тима, а към момента ги нямаме. В края на предишния сезон имаше четирима-петима на пейката, които не познавате. Ще бъде мъчно за всички ", съобщи наставникът.

Той показа, че е довелен от оставането на: " Това, че остава, е значимо за тима, несъмнено. Той е доста добър, само че има още доста да учи. Понякога би трябвало да управлява топката по-добре, би трябвало да играе с главата си и не би трябвало да стопира за интервали от по 10 минути ".

Borussia Dortmunds Trainer Lucien Favre stand in der vergangenen Saison oft in der Kritik, mit dem starken Kader des BVB nicht den nötigen Erfolg eingeholt zu haben.
— Sportschau (@sportschau)
Фавър приказва и за новия британски гений, който Боруси притегли - Джуд Белингъм: " Той може да играе на няколко позиции, което е всекидневно за доста млади играчи. Наблюдавам го към този момент 10 дни. Добър е, само че не забравяйте, че е единствено на 17 години. Не може да очаквате прекомерно доста от него ".
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР