Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев коментира, че задачата пред

...
Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев коментира, че задачата пред
Коментари Харесай

Какви са целите пред Лудогорец за новия сезон?

Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев разяснява, че задачата пред разградчани за новия сезон в класиране за груповата фаза или на Шампионската лига , или на Лига Европа . Специалистът приказва на формалния брифинг преди началото на предсезонната подготовка.

В момента Лудогорец се приготвя в „ Царско село “ в София. В столицата отборът ще остане до 15 юни, след което отпътува на лагер в Австрия, оповестява.

„ Видя се напролет, че имаме потребност от ободряване, от нови имена. Немалка част от актуалните състезатели ще останат. За да успеем в Европа, би трябвало да сме малко попроменени , ще ни бъде много мъчно. На мен в това число. За нови състезатели, имаме диалози с още няколко индивида. Надявам се да се осъществят като прехвърляния “, разяснява Стоев.

„ Всеки състезател, който взимаме, първото нещо е да желаеме да вдигне равнището на тима. Затова ги взимаме, видели сме в тях нужния капацитет ", разясни той без да влиза в елементи.
 БГНЕС-->
„ Нека не избързваме. Дали е действително или не, ще се види във времето. (…) Задачата, която сме си сложили, е влизане в групи - да забележим на Шампионска лига или на Лига Европа. Аз като треньор не мога да си показва да кажем, че обновяваме тима и да си гледаме нашия шампионат. Той би трябвало да върви паралелно с Европа “, уточни още Стоев.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР