Старши треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, поздрави играчите си

...
Старши треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, поздрави играчите си
Коментари Харесай

Петев: Изиграхме слабо първо полувреме, но трите точки са най-важни в този момент

Старши треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, поздрави играчите си за показания темперамент при успеха над Берое с 2:1, която пристигна след поврат. Специалистът обаче не остана удовлетворен от игратана отбора през първото полувреме. 

„ Аз мисля, че изиграхме едва първо полувреме. Бяхме извънредно бавни и мудни в нашите дейности, доста постепенно играхме. Не се получаваше това, което имахме като план. За похлупак на всичко получихме един гол, който може би малко ни посъбуди. Хубаво е, че успяхме посредством статично състояние да го върнем и през второто полувреме тотално доминирахме. Създадохме няколко обстановки, само че за жалост не успяхме да вкараме повече от един гол. Трите точки обаче са най-важни в този миг и приветствам всички играчи, които взеха присъединяване в днешния мач “.

„ Може от един тъч, от един корнер да победиш. Въпросът е да използваме вяска една обстановка, която имаме, с цел да отбележим гол “.

„ Може би малко повече страсти сме изхабили и значително играта от първото полувреме е резултат от този мач, който малко повлия (б.р. – ЦСКА – Лудогорец (0:1). Това не ни оправдава и не би трябвало да играем по този метод “, съобщи Петев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР