Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви на официалната пресконференция

...
Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви на официалната пресконференция
Коментари Харесай

Дерменджиев: Трябва да бъдем много умни

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев съобщи на формалната конференция преди реванша против Сервет в Лигата на конференциите, че тимът му би трябвало да играе доста мъдро. Първият дуел в Женева приключи при нулево тъждество, а съгласно наставника на " орлите " възможностите остават 50/50.
Прочетете още
" Ритъмът на следващия ден ще бъде по-различен. Не мисля, че утрешната среща ще бъде толкоз друга. Като съперници се познаваме добре и се надяваме да стане един добър мач. При всички случаи резултатът беше добър за нас. Утрешният дуел остава 50 на 50. Сервет е един доста добър тим, добре окомплектован, не му пречи да играе като посетител.


Трябва да бъдем доста умни. Мисля, че това не е задоволително в действителност. Съперникът е добър тим, ние се съобразяваме с това нещо. Имаме положителни шансове.


Теренът в Женева не беше доста добър, само че не се оправдаваме с това нещо. В Разград е по-добър и да се надяваме, че това ще ни помогне. За нас е значимо да сме крайни спечелили.

Чочев не може да бъде картотекиран. За момента всички други футболисти са добре. Предпочитам тимът да играе отмерено и като хазаин, и като посетител. Вкъщи, на този стадий, тимът усеща поддръжката и има по-голямо самочувствие ", сподели Дерменджиев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР