Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров заяви след трудната победа

...
Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров заяви след трудната победа
Коментари Харесай

Херо: Неочаквано трудна победа, теренът много ни затрудни

Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров съобщи след сложната победа в шампионата за Купата на България против Оборище Панагюрище, че отборът му е бил извънредно усложнен от терена, на който се игра мачът.

Шампионите имаха потребност от продължения, с цел да стигнат до триумфа с 3:1. В постоянното време мачът приключи при тъждество 1:1, а в първото продължение Яцек Горалски получи втори жълт картон поради симулация.

Лудогорец се измъкна с надрани гащи в Панагюрище

„ Неочаквано сложна победа. Просто направихме една неточност при гола. Иначе играта беше в наше притежание. Разбира се, дадох отмора на съвсем целия главен състав. Видяхте, че изтървахме и доста положения. На подобен сложен и тежък терен, преимуществото, което имаме се губи. Целта обаче беше да спечелим и да продължим. Това бе значимото “, разяснява Херо.

„ С този гол, който допуснахме, трябваше да поставим повече старания, с цел да решим мача. На този терен надали човек може да си прави заключения за играчите, които през днешния ден взеха присъединяване. На показ излизат други фактори като мотивация, битка, тъй че не мога да си върша генерални заключения за качествата на нашите футболисти “, продължи експертът.

„ Теренът ужасно доста ни затрудни, само че за нас беше значимо да спечелим с най-малко старания и с по-малко съществени футболисти. Форстър към момента не е подготвен физически, би трябвало му време. Не е играл, проблеми има с динамичността и скоростта. Червеният картон, който получихме, съгласно мен не е картон. Имаше побутване на футболиста. Не всяко рухване на терена не е симулация. Ако няма дузпа окей, само че парадокс да бъде симулация. Исках от съдията да ми изясни обстановката, той сподели, че е видял симулация, само че съгласно мен нямаше “, разяснява още Димитър Димитров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР