Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров коментира успеха над Ботев

...
Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров коментира успеха над Ботев
Коментари Харесай

Херо: Всяка точка и победа е важна, нищо не е решено

Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров разяснява триумфа над Ботев с 3:1 в дуела от 22-ия кръг на Първа лига. Херо съобщи, че всяка точка и всяка победа е значима за разгрдачани и добави, че родният шампионат не е решен.

„ Може би настройката бе такава на играчите. Започнахме нападателно и вкарахме. До 25 минута изпуснахме доста положения. След това се изравни играта. Даже Ботев имаше самодейността и осъществя. След това вкарахме и запазихме статуквото. Втората част затворихме мача, бяхме по-уверени, имахме и още обстановки с изключение на гредата, която ударихме “, стартира Херо пред DIEMA SPORT.

„ Всяка точка и победа е значима. Борбата ще е сред тези три тима (Лудогорец, Левски и ЦСКА). Нищо още не е решено “.

„ Не считам, че това ни‚ успокоява. Има още доста мачове до края и всичко може да се случи “.

„ Ние имахме единствено двама крайни бранители. Бяхме в пожарен вид. Харесвам качествата на Цецо (бел.ред. Панов). Наблюдавам го от дълго време. Мисля, че направихме верен избор “, разяснява бургазлията по отношение на новопривлечения бранител Цветомир Панов.

По-рано стана ясно, че Лудогорец преотстъпва нападателя Жоао Пауло на Ботев. Преди да премине на „ Лудогорец Арена “, бразилецът бе част от редиците на „ канарчетата “, а в този момент е още веднъж ще заиграе на „ Коматево “.

„ Жоао Пауло бе трети вид, по тази причина за него е по-добре да натрупа минути и да държи положително игрово положение “, изясни Херо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР