Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа отказа да говори след

...
Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа отказа да говори след
Коментари Харесай

Дяков: Не сме се предали, ние сме Лудогорец и ще се борим до последния мач за титлата

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа отхвърли да приказва след . Наставникът на разградчани бе изпратен с крясъци " оставка " от трибуните и бе очевидно раздразнителен след провалянето от благоевградчани, което отдалечи Лудогорец на четири точки от водача ЦСКА.

Пред камерите застана асистент треньорът Светослав Дяков, който призна, че Лудогорец е изиграл слаб мач и поздрави Пирин за мъжката игра.

" Изиграхме доста едва и криво-ляво първо полувреме. Не играхме, както прилича на първенец. Мислехме, че ще бъде елементарен мач, само че противникът ни сподели, че не е по този начин ", разяснява Дяков.

" През второто полувреме имахме сериозен превес, само че чистите положения бяха прекомерно малко. Не сме удовлетворени. Трябва да спечелим такива мачове непременно. Вместо да понижим разликата до първия, тя се усили. Не сме се предали, ние сме Лудогорец и ще се борим до последния мач за купата ", сподели още Дяков.

" Ние гледаме единствено себе си. Добре е пристигнало съперниците да ни губят точки, само че ние знаем, че в случай че сме на познатото равнище, няма кой да ни спре. Проблемите са само при нас. Не сме обезпокоени за представянето на другите тимове. Длъжни сме да се вдигнем. Доста слаб мач през днешния ден, само че имаме класни футболисти и би трябвало да го покажем.

Пирин ни направи показно по какъв начин би трябвало да играем. Това са момчета с доста проблеми, само че демонстрираха, че би трябвало да си гладен и да мислиш единствено за футбол ", сподели още Светослав Дяков.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР