Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа остана доволен след драматичната

...
Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа остана доволен след драматичната
Коментари Харесай

Шимунджа: Те са кандидат за шампион в Италия, а ние контролирахме мача

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа остана удовлетворен след трагичната победа с 2:1 против Рома. Наставникът на " орлите " е на мнение, че разградчани са направлявали дуела и е благополучен от увереността и смелостта, които неговите футболисти демонстрираха против отбора на Жозе Моуриньо.

" Причината за успеха против Рома е, че бяхме конкурентни в мача. Те също имаха своите шансове, само че считам, че ние контролирахме дуела, което не е елементарно против тим, който има упоритост да е първенец на Италия. 

" Трудно е да съпоставяме българския шампионат и Лига Европа. В България съвсем постоянно сме любимци, до момента в който тук не е по този начин. Спечелихме значими три точки, само че един мач не е целият сезон ", съобщи Шимунджа. 

Той разяснява и представянето на едно от новите попълнения в състава Нонато, който означи победното попадение във вратата на Рома.

" Точно поради това взехме Нонато. Много съм благополучен, освен тъй като означи гол, а тъй като имахме потребност от футболист с такива качества. 

Винаги имаме проект за мача, само че в хода на срещата доста неща се случват. Знаем защо излизаме. Имахме храброст и убеденост. Не искахме единствено да се пазиме, а да наложим нашия жанр на игра ", приключи наставникът на разградчани.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР