Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимуднжа сподели мнението си след

...
Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимуднжа сподели мнението си след
Коментари Харесай

Aнте Шимунджа: Разполагаме с качеството да затрудним всеки един съперник

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимуднжа показа мнението си след успеха с 3:2 против Локомотив (Пловдив) от 17-ия кръг на efbet Лига. Наставникът на разградчани е удовлетворен, че неговият тим е реагирал доста бързо след първия гол на противника и похвали футболистите си, че не са се паникьосали след второто попадение на " смърфовете ".

" Локомотив (Пловдив) позволява малко голове, а ние рапзолагаме с качеството да затрудним всеки един противник. Не единствено че вкарахме три гола, само че и създадохме положения да вкараме още. Най-важното са трите точки. 
 Лудогорец си потегли с победа от Пловдив против прекомерно наивния Локомотив Лудогорец си потегли с победа от Пловдив против прекомерно наивния Локомотив
На старта на второто полувреме можехме да вкараме още един гол и да изпратим мача отвън опциите на противника. След това имахме сложни моменти, само че се справихме добре. За мен е значима реакцията, която играчите демонстрираха през първото полувреме след позволения гол. Всичко това след гостуването ни в Рим. Тази пренастройка не е по никакъв начин лесна. 
28  Локомотив (Пловдив) - Лудогорец
Днес се изправихме против доста проведен и мощен противник, само че мисля, че заслужавахме успеха. Направих три смени към 60-ата минута, само че би трябвало да кажа, че всички от играчите ми бяха добре готови. Искам всички футболисти след всеки мач да са изтощени - това значи, че са се вложили оптимално. 
28  Локомотив (Пловдив) - Лудогорец
За мен е значимо, че не се паникьосахме, откакто допуснахме втория гол. Продължихме да се борим и да си оказваме помощ един на различен. 

Не е време да приказвам за жребия в Лигата на конференциите. Има доста време до тези дуели. Имаме мачове на домашната сцена, за които да мислим в този момент. 
 Жребият отреди: Лудогорец против бивше европейско великолепие Жребият отреди: Лудогорец против бивше европейско великолепие
Надявам се моят тим да продължи да се оправя по същия метод и да бъдем по-силни от противника. Трябва да си починем добре и да се подготвим за мча с ЦСКА 1948 ", сподели Шимунджа.

Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР