Старши треньорът на Локомотив София - Станислав Генчев, коментира равенството

...
Старши треньорът на Локомотив София - Станислав Генчев, коментира равенството
Коментари Харесай

Станислав Генчев: Имаме сили да победим всеки

Старши треньорът на Локомотив София - Станислав Генчев, разяснява равенството против Септември. Тимът на Генчев изигра срещата с двама индивида по-малко, само че съумя да стигне до равенството (1:1).

" Целта ни беше да победим. Аз съм сигурен, че щяхме да стигнем до победа, само че е много е мъчно да играем с двама футболиста по-малко. Този мач ни е образец, по какъв начин би трябвало да подхождаме всеки мач. Футболистите дадоха всичко от себе си. Спазваха доста добра дисциплинираност, в случай че погледнем второто полувреме Септември имаха едно състояние, което удариха греда. Друго състояние нямаха, тъй че в отбрана се справихме добре ", показа наставникът.

" От всички футболисти съм удовлетворен, всеки даде максимума. Нямаме победа отдавна, само че успеха ще пристигна с труд. Аз не мога да кажа, че тимът ни е груп, не съм гледал обстановките до каква степен съдията е прав. Такива обикновени обстановки, от които си изкарваме жълти картони би трябвало да ги заобикаляме във всеки един мач, наближава края на шампионата и картоните ще стартират да тежат ", добави той.

" Имаме сили да победим всеки един тим. Всеки един мач излизаме за успеха, по този начин ще бъде и против Локомотив Пловдив. Аз имам вяра, че можем да победим всеки идващ противник ", приключи Генчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР