Старши-треньорът на Локомотив (София) Иван Колев не скри разочарованието си

...
Старши-треньорът на Локомотив (София) Иван Колев не скри разочарованието си
Коментари Харесай

Треньорът на Локо: Всяка точка за нас е ценна

Старши-треньорът на Локомотив (София) Иван Колев не скри разочарованието си от равенството на своя отбор с Хебър, в мач от 30-ия кръг на Втора лига. Двубоят в Пазарджик приключи 1:1 и в Локо отложиха празненствата за предварително влизане в Първа лига.

“Разбира се, че съжаляваме за изпуснатата победа. Смятам, че трябваше да спечелим този мач, най-малкото головите положения бяха в наша изгода. Освен едно центриране домакините нямаха друго състояние след композиция. Ние имахме 5-6 положения с положителни комбинации и игра. За това скърбя. Нямаше разпределяне никога в края. Голът стана след една много наивна неточност. Просто топката трябваше да бъде изчистена в тъч, а не да се отиграва и да се прави в следствие фаул на това място. От него се получи и гол ", показа гледната си точка за дуела Колев.

" Абсолютно всеки мач го одобряваме като доста сериозен. За мен всеки дуел е подобен. Всяка извоювана точка за нас е значима и скъпа, тъй като ни приближава до крайната цел. Не сме завършили този сезон, с цел да мислим за селекция. Нека си свършим работата и ще има време за всичко”, приключи треньора на " железничарите ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР