Старши треньорът на Локомотив София – Стойчо Стоев, коментира победата

...
Старши треньорът на Локомотив София – Стойчо Стоев, коментира победата
Коментари Харесай

Стойчо Стоев: Очакваме нови, имаше напрежение у футболистите

Старши треньорът на Локомотив София – Стойчо Стоев, разяснява успеха с 1:0 над Ботев Враца. Стоев показа, че има прекомерно къса пейка, с която все още не може да борави оптимално. Той обаче разгласи, че Локо чака няколко нови играчи в идните дни.

" оментарът ми е – сложен мач. Очаквахме да е сложен по простата причина, че Враца си резервираха състава, а ние имаме много промени. Млако сме и като количество. Просто няма лостове, с които да се промени протичащото се на терена. Повечето са юноши – неготови за съществени борби. То се удостовери на самия терен “.

„ Аз спортно-техническите забележки ще ги кажа на футболистите. Трудно се прави към момента неселектиран тим. На напред във времето ще има хъс, себераздаване, предпочитание. Това до момента в който изградим тим и се стиковаме “.

„ Не бих споделил, че ме изненадаха. До 1:0 не дадохме късмет на тима на Враца. След 1:0 им дадохме самодейността, да владеят топката. Но го приписвам на изключителното напрежение в главите на футболистите, че би трябвало да вземат мача. След 1:0 вместо да си улесним мача, го направихме по-труден. С течение на мачовете ще го оправим “.

„ Ще има още нови. Имаме един нов, чакаме още един, преговаряме и с трети. Но по какъв начин ще се развие във времето, не мога да ви кажа “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР