Старши-треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович заяви, че според него

...
Старши-треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович заяви, че според него
Коментари Харесай

Акрапович: Финалът срещу Лудогорец ще е по-лесен от този с Ботев

Старши-треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович съобщи, че съгласно него идният на следващия ден вечер конфликт с Лудогорец за Суперкупата на България ще е по-лесен от финала за Купата с Ботев (Пловдив).

" Разполагаме с 18 футболисти за мача с Лудогорец. Мачът ще е по-лек от този с Ботев. Излизаме против доста сериозен тим, с доста добра организация. Виждате каква селекция направиха. Ние обаче има с какво да ги изненадаме и ще видите - моят тим разполага с огромен темперамент ", сподели Акрапович.

" Още няколко дни ще следя Ияд Хамуд и ще преценява дали да подпише контракт с Локомотив. В неделя вършим контрола с Монтана и ще го виждам деликатно. В чужбина доста държат на физиката ", разяснява Бруно Акрапович обстоятелството, че от Шефилд Уендзи са отказали професионален контракт на Хамуд поради физиката му.

" Когато синът ми отиде в Италия, на първо време го питаха какъв брой е висок. Ияд Хамуд може да стане като Лео Меси. Аз ще разгадавам на неговите футболни качества. Лука Модрич също бе отритнат в Загреб, поради неналичието си на физика. Голям риск е за един треньор да каже, че даден млад футболист не става. Между другото, и за мен споделяха, че няма да стана, само че играх в Бундеслигата ", съобщи още наставникът на " черно-белите ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР