Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш ще може да

...
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш ще може да
Коментари Харесай

Добра новина в Локо! Джовани с картотека за мача с Берое

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш ще може да разчита на бразилеца Джовани за идното посещение на Берое. Мачът е в петък (26 август) от 21:00 часа.

Както е известно, кариоката подписа с черно-белите преди към 20 дни, само че документите му не бяха подготвени. През тази седмица управлението на пловдивчани ще завърши обработката им и той ще получи право да играе в формалните мачове.

„ Надявам се да е добре с акомодацията. Знаете, че при бразилците тя е малко по-специфична и протича по друг метод. Дъглас Коща не записа и минута в първите 6 месеца в Украйна, само че това не значи, че е слаб футболист “, съобщи Томаш.

„ Аз съм уверен в качествата на всички играчи, които привлякохме. Стремим се по най-бързия метод те да се впишат в колектива “, безапелационен бе експертът.

За гостуването в Стара Загора Томаш няма да може да разчита на Александър Василев, който получи червен картон при визитата на Локо Сф (0:0) преди седмица. Аут е и вратарят Илко Пиргов, който се възвръща след заболяване.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР