Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш бе много щастлив

...
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш бе много щастлив
Коментари Харесай

Томаш бе много щастлив след ремито на Герена

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш бе доста благополучен след равенството 1:1 като посетител на Левски в мач от 15-ия кръг на efbet Лига.

„ Днес не напреднахме изключително. Искам да поздравя цялата конюнктура и нашите почитатели. Влязохме по най-хубавия метод в мача и получихме гол от нищото. Там се разклатихме и това демонстрира, че имаме да работим. Трудно се опитахме да се върнем в мача. Мачът се организира на единоборства и експанзия, на не толкоз футболни достолепия. На „ Герена “ против Левски с много положителни футболисти не е елементарно. Това е една дребна крачица напред, само че сме надалеч от моя проект “, съобщи наставникът на „ смърфовете “ по отношение на представянето на своя отбор на стадион „ Георги Аспарухов “.

„ Вече не са без позволен гол. И в живота е по този начин – в случай че не мечтаеш, в случай че не си самоуверен, няма по какъв начин. Помня, че господин Стоилов сподели, че когато работиш за резултат, неизбежно идват такива моменти. Ние в България желаеме да работим за резултат. Той може да пристигна, може да го имаш, само че няма да изградииш жанр и метод на игра и няма да се подобряваш в бъдещето “, разяснява още Томаш по отношение на задачите на българските отбори.

„ Не съм уверен дали тимове са на високо равнище, или някои са свалили равнището и по този начин разликите са станали по-малки “, добави той по отношение на идните мачове на своя тим.

Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР