Старши треньорът на Локомотив (Горня Оряховица) - Геша остана доволен

...
Старши треньорът на Локомотив (Горня Оряховица) - Геша остана доволен
Коментари Харесай

Геша: Късата резервна скамейка оказа влияние, но съм доволен от футболистите

Старши треньорът на Локомотив (Горня Оряховица) - Геша остана удовлетворен от представянето на своя отбор при нулевото тъждество с Хебър (Пазарджик). Двата отбора изиграха първия дуел от 11-ия кръг на Втора лига.

" Доволен съм от старанието на футболистите ни. Започнахме първите 15 минути доста страхливо и дадохме съществено самодейността на гостите. После намерихме себе си и второто полувреме имахме шансове, миришеше на гол за нашия тим, само че към края, когато трябваше да търсим гола, късата ни аварийна пейка оказа въздействие. Останахме без прохлада, само че не мога да не съм удовлетворен, каквото можаха, дадоха.

Когато футболистите са създали каквото би трябвало и са се раздали на макс, това страдание минава в задоволство. С такива игри тимът ще израства и когато играем добре, ще стигнем до триумфа. Играта ме удовлетворява, скърбя единствено за късата аварийна пейка ", съобщи Иванов.

Наставникът призна, че атмосферата в съблекалнята става все по-добра и паузата се е отразила позитивно на тима: " Изиграхме съществени контроли. Днес не си припомням някакво съществено състояние пред нашата врата. Отборът бе съвършен в отбрана, малко повече предпочитание пред гола ни би трябвало. Мисля, че нашият тим е един от най-младите. По-опитните футболисти се пробват да оказват помощ на момчетата. Все още построяваме един тим. По време на паузата се поопознахме добре и климатът в съблекалнята става все по-добър и по-добър.

Следващият мач ще е като някакво дерби, от дълго време не са се срещали двата отбора. Нека първо през днешния ден се нарадваме на точката, която спечелихме ", съобщи Иванов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР