Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви, че решенията за

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви, че решенията за
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: В четвъртък вечер не успях да заспя, Левски не е готов за приказки

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов съобщи, че решенията за бъдещето на тима ще ги взима той.

" В четвъртък вечер не съумях да заспя. Болката и тъгата бяха доста повече. Усещането за тъгата, която получават левскарите и Левски е неприятна, когато живееш с него ", разяснява Стоилов в изявление за предаването " Тази събота и неделя " по БТВ.

" Не бяхме упражнявали въобще дузпи. Винаги аз предпочитам. Ако някой е пропуснал, отговорността е напълно моя, само че дузпите са лотария. Голът в 94-ата минута нанесе лек потрес на играчите, макар че в продълженията те направиха всичко, с цел да спечелим още тогава мача. "
 Мъри: Ако се стигне до преиграване, това ще е късмет да изправим грешката си
Мъри: Ако се стигне до преиграване, това ще е късмет да изправим грешката си

" Това, което виждам е нарушаване на футболния феърплей, тъй като играчът на Хамрун взе участие интензивно в гола "

" Когато Николай имаше положителни изяви, никой не загатваше неговото име, това е ориста на вратаря. Михайлов има ангажимент да оказва помощ на младите вратари. Всеки може да сгреши. Решението кой да бъде на вратата естествено го взимам аз. Още не съм приказвал с Михайлов. Задълбочаваме тематиката. Не би трябвало да отхвърляме всичко, което той е направил за Левски ", добави наставникът на " сините ".

" Решението за бъдещето би трябвало да го взимаме ние треньорите. Даваме опция на младите да работят и да се развиват. Бъдещето е на младите. Не чух да има недоволни от Михайлов след мачовете с ПАОК и първата среща против Хамрун Спартанас. Решенията за бъдещето на Левски ще ги взимам аз ", добави той.

" Аз нямам терзания Пламен да пази, в който и да е мач, откакто му доверихме да пази във финала за Купата на България Може да прецените какво доверие му имаме. "

" Не виждам да има някакви другарски връзки във футболно естество. Съобразявах се само с моментното положение. Вината е първо в мен. Ако е трябвало различен да пази, то аз съм сбъркал, а не Николай Михайлов ", сподели още Станимир Стоилов.

" Левски не е подготвен още за приказки. Сега би трябвало всички дружно да спасим Левски. Игрово тимът е избавен, не може да се тормози от никой в нашето състезание. Трябва да спасим клуба! ", прикани Мъри.

" Отборът направи задоволително, с цел да обезпечи задоволително доходи в клуба. Има непрекъснатите пари, които влизат в клуба от почитателите. Не дребна сума ще влезе от присъединяване в евротурнирите. Щеше да е съвършено, в случай че се бяхме класирали за плейофа на Лигата на конференциите ", продължи той.
 Петър Курдов: Мъри е отговорен за отпадането от Хамрун, беше несъответстващ край тъчлинията
Петър Курдов: Мъри е отговорен за отпадането от Хамрун, беше несъответстващ край тъчлинията

" Отборът е междинна ръка, а самочувствието на треньора минава към този момент всевъзможни граници "

" След като виждам действителната картинка, занапред ще се търсят съществени доходи, с цел да бъде избавен Левски. "

" Аз нерви имам да се боря във футболно естество. Мога да се откажа, в случай че видя, че почитателите се отхвърлят от личния си тим, в случай че с управлението гледаме в разнообразни направления и в случай че се реши, че аз не съм индивидът, който ще може да се оправи в спортно-техническо естество ", добави Стоилов.

" Върнах се най-много поради любовта на хората. Отчаянието ме върна, насладата ще ме задържи по-дълго време в Левски. "

" Това, че имаме някои краткотрайни неуспехи, аз не желая да бъда популярен треньор. Искам Левски да бъде добър тим и да носи наслада на хората. Те са спасението на Левски. "

" Отговорността ми тежи, отговорността пред последователите. Не бях поканен с фанфари. Дойдохме да спасим Левски от банкрут - игрови и финансов. Най-много ми тежи отговорността, която съм поел пред хората ", добави наставникът на " сините ".

" Харесва ми, когато хората си измислят приказки. На идната страница би трябвало да написа: " Да спасим Левски всички дружно. " Трябва да спасим клуба ", сподели още Станимир Стоилов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР