Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели първите си впечатления

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели първите си впечатления
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Все още играем прекалено емоционален футбол

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов показа първите си усещания след триумфа на отбора с 2:0 над Септември (София) в четвъртфинален дуел от шампионата за Купата на България.
 Нова победа и класиране на полуфинал за Левски преди дербито с ЦСКА - София Нова победа и класиране на полуфинал за Левски преди дербито с ЦСКА - София
" Поздравявам Септември за представянето. Не влязохме както би трябвало в мача. Вкарахме хубав гол, само че не считам, че тази игра е равнището, което би трябвало да демонстрира Левски. Днес не бяхме добре в контрола на мача и концепциите в играта. Предстоящият мач против ЦСКА не е опрощение. Явно беше, че бяхме по-класният тим, само че това не значи, че трябваше да позволяваме обстановки. Не съумях да провеждам задоволително добре тима си като конфигурация. Изключително незадоволително показване ", стартира Стоилов.
25  Септември - Левски
" Силно качество на Митко е да нападна наказателното поле. Имаше огромно предпочитание, само че като тим би трябвало да работим доста по-добре. Имаше много обстановки, които отнехме топката, само че доста неприятно ги разиграхме. Георги Миланов имаше опция да покаже, че навлиза във форма. Няма боязън в него. Има предпочитание и динамичност ", добави още той.
25  Септември - Левски
" Трябва за няколко дни да подобрим играта на атакуващите ни футболисти и халфовете в отбрана. Трябва да направляваме по-добре топката и да не позволяваме леки голове против ЦСКА. Няма проблеми да ги срещнем и за Купата. Левски би трябвало да усъвършенства качеството си на игра. Все още играем прекомерно прочувствен футбол ", завършо Станимир Стоилов.

Снимки: Борислав Трошев
 Матич: Това е един огромен опит за момчетата, равнището ни не беше като за отбор от Втора лига Матич: Това е един огромен опит за момчетата, равнището ни не беше като за отбор от Втора лига 2 март | 19:51 77 0  Нова победа и класиране на полуфинал за Левски преди дербито с ЦСКА - София Нова победа и класиране на полуфинал за Левски преди дербито с ЦСКА - София 2 март | 19:25 31995 180  ЦСКА - София форсира диалозите с ММС за “Армията ” ЦСКА - София форсира диалозите с ММС за “Армията ” 2 март | 18:41 910 5  Проблеми в халфовата линия на Спартак (Плевен) Проблеми в халфовата линия на Спартак (Плевен) 2 март | 18:01 806 1  Полузащитник на Вихър под въпрос за мача с Янтра (ПТ) Полузащитник на Вихър под въпрос за мача с Янтра (ПТ) 2 март | 17:51 467 0 Виж всички Водещи Новини  Нова победа и класиране на полуфинал за Левски преди дербито с ЦСКА - София Нова победа и класиране на полуфинал за Левски преди дербито с ЦСКА - София 2 март | 19:25 31995 180  Лудогорец не срещна опозиция от Монтана и към този момент е на полуфинал Лудогорец не срещна опозиция от Монтана и към този момент е на полуфинал 2 март | 16:19 36752 171  Кредитори с публична молба до ФИФА: Не давайте лиценз на ЦСКА - София Кредитори с публична молба до ФИФА: Не давайте лиценз на ЦСКА - София 2 март | 11:34 38095 257  Димитър Илиев: Победа в дербито против Ботев може да ни даде нова посока на сезона Димитър Илиев: Победа в дербито против Ботев може да ни даде нова посока на сезона 2 март | 14:04 9584 22  Ясен Петров разгласи избраниците си за контролите с Катар и Хърватия Ясен Петров разгласи избраниците си за контролите с Катар и Хърватия 2 март | 14:00 14691 45 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР