Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори преди дербито от

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори преди дербито от
Коментари Харесай

Мъри Стоилов: Само ние можем да си създадем проблеми

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов приказва преди дербито от десетия кръг на efbet Лига против Локомотив (София). Той разяснява и други значими тематики към " сините ".

" Двамата са здрави, дадохме отмора на Роналдо и Уелтон, само че ще вземат присъединяване в тренировката през днешния ден и в мача ", стартира опитният експерт.

" Не мисля, че броя, която от Локомотив ще провиснал, ще повлияе на почитателите. Нашите последователи ще бъдат там и 100 билета да провиснал.

Като виждам Локомотив е препълнен непрекъснато, очевидно с тази цел се вършат рестриктивните мерки.

Не е обикновено да има за двата гранда разнообразни цени. Трябва да питате тима на Локомотив и притежателя им, с който сякаш се явяваме сътрудници. Нашият клуб стана много добър дразнител ", добави още той.

" Локомотив (София) и Левски постоянно е било положително столично дерби. Винаги са ставали същински борби и дербита.

Предпочитам постоянно да приказваме за футбола. Локомотив направи съществено израстване. Направиха и добра селекция. Опитват се да играят добър футбол. Проблемите обаче първо може да си създадем ние. Трябва да играем на оптималното равнище.

Имам изясненост в състава за на следващия ден. Знам по какъв начин би трябвало да изглеждаме. Трябва да го покажем на терена. В нашия тим се сътвори група от 14-15 индивида и към този момент има конкуренция.

Ивелин Попов се остаряла доста, само че в този момент ще идва времето за набиране на оптималната форма. Той към този момент може да взима по-често присъединяване в мачовете. При него е значимо да се натрупат игрови минути.

Нормално е да има спомагателна мотивация в някогашните играчи на Левски, които в този момент са част от Локомотив (София). Ние постоянно се радваме, когато нашите съперници са на оптимално равнище. Ще стане добър футболен конфликт.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР