Старши треньорът на Левски Николай Костов коментира равенството с ЦСКА.

...
Старши треньорът на Левски Николай Костов коментира равенството с ЦСКА.
Коментари Харесай

Николай Костов: Гледаме напред, без да правим трагедии

Старши треньорът на Левски Николай Костов разяснява равенството с ЦСКА. Той съобщи, че е било значимо тимът му да не загуби.

" Съжаляваме, бяхме се настроили за победа. Щеше да е мъчно, в случай че бяхме изгубили, щяхме да изпаднем в психическа яма. Играхме за трите точки, с цел да сме измежду първите тимове. Имахме преимущество в резултата, играчите бяха спокойни на полувремето. Имахме добра опция да затворим мача със обстановката на Уелтън, само че назад на предстоящото получихме гол и оттова беше равносилен мач ", показа след срещата Николай Костов.

" Като тим ще проучваме и ще забележим какво сме създали добре и какво не. Няма покруса с Джемилли, не бе подготвен за игра, направи груба неточност поради която можехме да загубим мача ", добави наставникът на " сините ".

" Аз ви споделих, имахме идеална опция с Уелтън. В по-важните мачове за нас имаме самостоятелни неточности, играчите са млади и всеки може да сгреши. За нашия тим мисля, че би трябвало да гледаме напред, без да вършим някакви нещастия. Представихме се почтено в този мач ", сподели Костов.

" Много добре се оправиха, мачът бе под напрежение, имаше доста битка. Не ни е комфортен този футбол, затрудняваме се при битка за първа топка - неуместен съперник за нас е ЦСКА ", показа още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР