Старши треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов остана доволен от

...
Старши треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов остана доволен от
Коментари Харесай

Тити Папазов коментира критиките на Арсич и каза дали Левски Лукойл ще взима още играчи

Старши треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов остана удовлетворен от успеха на своя отбор над Балкан (Ботевград) с 81:76 в дербито на 16-ия кръг на НБЛ. Наставникът на " сините " дефинира триумфа на тима си като " подобаващ " и отговори на рецензиите на своя сътрудник Йовица Арсич, който атакува съдийството в дуела.

" Стана един не доста хубав мач за гледане, имаше повече борба. От позиция на идващото завъртане ние сме към този момент с три победи пред Балкан. Оставаме живи в играта за първото място, тъй като сме единствено на една загуба след Рилски. От тази позиция мачът имаше своето напрежение. Започвам да считам, че неналичието на атракция и експанзия е разследване от неналичието на публиката. Това се отразява на представянето на баскетболистите. Спечелихме справедливо против доста добър тим. Почти през цялото второ полувреме имахме добър надзор с една-две спешни обстановки. Радвам се, имаме какво да прибавим, несъмнено считам, че наличието на Великов и Минчев трансформират напълно образа на този състав. Доволен съм от първия мач на Кийт - 9 точки и 8 битки за 18 минути.

Аз считам, че Арсич е доста сериозен треньор и човек и по никакъв метод няма по какъв начин да оспори нашия подобаващ триумф. Не се отхвърлиха, бориха се, ние имахме 10 точки разлика в един миг, само че духът на балканци съществуваше. Вдигнаха се, доведоха до 3 разлика, имаха отворена пукотевица на Божо след наша неточност. Фаулът на Митко Димитров е за затвор, само че не желая да влизам в елементи, тъй като знам, че Арсич не е подчертал върху това нещо ", показа Папазов в ефира на Max Sport 2.

Треньорът на Левски Лукойл приказва и дали отборът ще има още нови попълнения след Кийт Бенсън: " Генерално, до последния миг на трансферния прозорец ще чакаме. Много хора се чудеха за какво при отсъствието на Великов и Минчев за какво не подхващаме някакви дейности и рискувахме. Прекалено доста имам вяра на моите играчи и съм уверен, че не съм сбъркал в моята религия към тях. Това до някаква степен се отрази, защото Левски остана със скъсен състав, само че аз не скърбя. Ако се върна във времето - отново по този начин ще постъпя. Пазарът не предлага нещо забавно и атрактивно, което може да ме впечатли. Ще изчакаме лекарите и чак тогава ще вземем решение. Във високите позиции сме подготвени и само дали вероятно да подсигурим наличие на втори плеймейкър, с цел да не минаваме през варианти със Захариев и Венци Петков ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР