Старши треньорът на Левски Георги Тодоров коментира предстоящия мач с

...
Старши треньорът на Левски Георги Тодоров коментира предстоящия мач с
Коментари Харесай

Тодоров: Играем за себе си, но ще се радваме да откажем ЦСКА за титлата

Старши треньорът на Левски Георги Тодоров разяснява идния мач с ЦСКА от 35-ия плейофен кръг на Първа лига. Той съобщи, че „ сините “ играят за себе си, само че добави, че ще се радва, в случай че съумеят да спрат стремежа на „ алените “ към купата.

Както е известно, „ армейците “ са на точки зад лидера Лудогорец.

Столичното дерби е на 21 май от 18:00 часа и ще може да бъде следено с Gong.bg, DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и по Дарик радио.

„ Всички са здрави, единственият проблем е, че се надявам добре да възстановим хората и да се добре за идващия мач “, стартира Тодоров.

„ От първата минута е подготвен, беше му нарушена подготовката. Аз като пристигнах беше контузен “, разяснява експертът, запитан за положението на Седрик Унтонджи.

На запитване за Станислав Костов и травмата, която го мъчи, Тодоров изясни: „ Доста време игра на инжекции. Опитах се да го защищава за мача с Лудогорец само че се наложи да влезе. Виждах, че можеше да спечелим. Почувства болки през вчерашния ден, само че ще забележим по какъв начин ще е. Трудно ще изкара 90 минути “.

„ Не виждам какво успокоение може да има. Играем с ЦСКА. Не считам, че мачът е по-маловажен за нас. Ако спечелим, ще се надяваме още три дни на освен това. Това са мачове, които се чакат цяла година. Независимо от формата, те се печелят най-много с темперамент “.

„ Те имат късмет за първото място. Добър противник. Уважение към тима им, само че на следващия ден би трябвало да излезем да играем добре и да търсим успеха “.

„ Реално, в случай че ние бием на следващия ден, ще имаме очаквания, макар че в нашия шампионат мъчно стават изненади. Това обаче минава единствено през победа в утрешния мач “.

„ Ние играем за себе си и търсим успеха. Дали ще ги откажем от купата? Ще се радваме да ги откажем. След като ние не може да се намесим и те не би трябвало да са “.

„ По-реалистичното е баражът. В края на краищата ЦСКА е 4 точки пред нас. Баражът ще е тежък дотолкоз, доколкото си го направи ние. Зависи от нас “

„ Аз считам, че всичко е заслуга на играчите, Без тяхното предпочитание, нищо нямаше да се случи. Дано продължи това. Само положителната игра и успехите основават самочувствие и убеденост в хората, а и следва идването на нов треньор. Нормално е да ги огледа от най-хубавата страна играчите и да си направи преценка кой ще му е необходим “.

„ Няма какви препоръки да давам на Хубчев. Ако Той ги потърси, да. Но другояче не е редно “

„ Като виждам мачове на ЦСКА, първите 20 минути вършат тотална преса и по-късно се отдръпват. Не знам. Ние сме подготвени за всичко, само че без да нападаме и без удари към вратата, и предпочитание за успеха, мъчно победа може да се извоюва “, добави Тодоров.

„ Не, горест никога не усещам, че остават единствено два мача. Радвам, се, че се върнаха усмивките на играчите. Но заслугата е напълно тяхна. Ако не те участваха интензивно в този развой, нямаше по какъв начин да се случи това нещо “, разяснява за край треньорът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР