Старши треньорът на Левски – Георги Тодоров говори след загубата

...
Старши треньорът на Левски – Георги Тодоров говори след загубата
Коментари Харесай

Тодоров: Аз съм последният човек, който е виновен за състоянито на Левски

Старши треньорът на Левски – Георги Тодоров приказва след загубата на неговия отбор с 0:1 от Царско село. Той не остава удовлетворен от многото позволени неточности, като се надява скоро да има развиване към привличането на нови играчи.

Тодоров разяснява и възможният трансфер на Уесли Ната.

„ Това ни е тимът и, когато се позволява толкоз брак в дейностите, е обикновено да изглеждаме по този метод. Опитахме. Далеч съм от мисълта, че момчетата не са се раздавали, само че нищо не се получи. На празна врата не можахме най-малко да израним, само че сега това ни е положението. Трябва да забележим с какво разполагаме и тогава да имаме някакви искания “.

„ С право почитателите са недоволни. Ние губим мач, за кой път към този момент нямаме победа от началото на годината. Но би трябвало действително да гледаме с какво сме разполагали преди. Аз съм последният човек, който е отговорен за това положение. Има хора, които костват много пари, само че какво демонстрират. Без нови хора мъчно ще се промени обстановката. Матео не е играл от пет, шест месеца, не може да изкара цялостен мач. Една смяна на бека и става безпорядък. В средата на терена имаме единствено Юруков, характерен халф. Той беше контузен и не можа да изкара целия мач. В предни позиции много брак се позволи. Ако имаше предпочитание от хората в предни позиции нещата можеха да се преодолеят, да трансформират нещо. Това ни е положението и би трябвало да бъдем търпеливи. Трябва още хора в отбрана, в средата на терена, с цел да има креативност, да може да се въздейства на мача. Виждате влизат хора 2002, 2003 година, които играха през вчерашния ден с юношите “.

link1 " >  Антон Узунов
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР