Старши треньорът на Левски Елин Топузаков сподели първите си впечатления

...
Старши треньорът на Левски Елин Топузаков сподели първите си впечатления
Коментари Харесай

Топузаков: Спечелихме с желание и себераздаване! Тук съм, за да свърша работа

Старши треньорът на Левски Елин Топузаков показа първите си усещания след значимия триумф с 2:1 над Черно море в конфликта от 33-ия кръг на efbet Лига.
 Рикардиньо подсигурява най-малко бараж за Левски и остави Черно море отвън Европа Рикардиньо подсигурява най-малко бараж за Левски и остави Черно море отвън Европа
" Победата беше извоювана с желанието и себераздаването на всички. Постигнахме значима победа. Не изглеждахме по най-хубавия метод. Допуснахме много рискове пред нашата врата. Мачът обаче беше ужасно значим, а за нас беше значимо да вземем трите точки без значение по какъв метод.

Черно море е добър тим, който заслужава почит. Тук беше надхитряне, а ние сме щастливи най-после ", стартира той.

" Рикардиньо се оправя сносно, а головете му приказват сами. Той прави много работа ", проучва младият експерт играта на голмайстора на " сините ".
 Рикардиньо: Ще се борим за третото място, до момента в който имаш математическа опция Рикардиньо: Ще се борим за третото място, до момента в който имаш математическа опция
" Тук съм, с цел да свърша работа. Станимир Стоилов е построил този тим. Важното беше да не се получи срив в тима, както и да се реализиран задачите от управлението. 



Предстоят две дербита. Всичко може да стане в тези мачове. Надявам се да покажем положителни игри. Ако заслужаваме, ще погледнем и към третото място ". приключи Топузаков.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Борислав Цветанов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР