Старши треньорът на Левски Елин Топузаков говори след победата с

...
Старши треньорът на Левски Елин Топузаков говори след победата с
Коментари Харесай

Топузаков: Искаме да играем в Европа и на такива пълни стадиони

Старши треньорът на Левски Елин Топузаков приказва след успеха с 1:0 като посетител на Ботев Пловдив след историческия първи мач на реновирания стадион „ Христо Ботев “ в мач от 28-ия кръг на efbet Лига.

„ Бяхме по-настоятелни във фаза офанзива. Освен гола имахме още 3-4 чисти положения. Последните минути дадохме необяснимо самодейността на Ботев Пловдив, само че мисля, че бяхме по-класния тим, който владееше повече топката и искаше повече успеха “, стартира Елин Топузаков.

„ Искам да поздравя тима на Ботев Пловдив, тъй като това е ужасно събитие за тях. За нас бяха значими трите точки и през днешния ден да победим и да бъдем там, където желаеме да бъдем. Дано Ботев в идващия мач да зарадва почитателите си “, сподели още наставникът на „ сините “.

„ Самочувствието, че не позволяваме голове в последните мачове ни дава убеденост, че можем да се оправим със обстановките пред нашата врата. Мисля, че справедливо и мъчно футболистите направиха да победят и в този момент се радват в съблекалнята “, съобщи старши треньорът на Левски.

„ Колективът и тимът, които Левски има и Станимир Стоилов сътвори и построи, могат да се надиграва с всички тимове. Сега от играчите зависи да бъдат реализирани задачите. Левски желае още веднъж да играе в Европа на цялостни игрища като днешния “, съобщи Топузаков.

„ Мисля, че няма футболен човек, който да не желае такова прелестно оборудване и терен в прелестно положение. Хората обичат и ценят хубавото и красивото. Мисля, че в случай че има повече такива игрища, то те ще се пълнят “, приключи експертът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР