Старши треньорът на Левски Елин Топузаков говори преди дербито с

...
Старши треньорът на Левски Елин Топузаков говори преди дербито с
Коментари Харесай

Елин Топузаков разкри на кои звезди няма да разчита за дербито в Разград

Старши треньорът на Левски Елин Топузаков приказва преди дербито с Лудогорец от 34-ия кръг на efbet Лига. Младият експерт разкри, че няма да разчита на Ивелин Попов и Цунами за борбата в Разград. 

" Левски играе всеки мач за победа. Ще съм един от най-щастливите хора, в случай че победим и в двата мача. Ние ще създадем всичко по силите си, с цел да ги спечелим. Това са две дербита на България. Няма по какъв начин да подсигуряваме, че ще спечелим, само че ще създадем всичко допустимо. Имаме още два или три мача, които са извънредно значими за Левски.


Всички налични футболисти, които са във форма и нямат проблеми с травми, ще пътуват. Цунами и Ивелин Попов няма да пътуват, тъй като имат осем картона и няма да ги пожертвам. Накрая на сезона футболистите натрупват отмалялост. Имаме двама-трима с болежки, които пропуснаха няколко дни от тренировките, само че разгадавам на всеки един футболист ", стартира той.

" Левски може да играе в няколко тактически схеми. Ще преценим с наличните състезатели. Надявам се футболистите с леки проблеми да са подготвени.

 

Нека да не изпреварваме събитията. Нека забележим по какъв начин ще мине срещата на следващия ден. Тогава ще мислим за мача в сряда. Сега мислите са напълно за мача на следващия ден ", добави още младият експерт.

" Форматът и шампионата е извънредно забавно до последния кръг. Важното е ние да си свършим задачата. След мача с Черно море футболистите нямат напрежение на повече от 100 %, а в естествени границите, те ще могат да покажат по-добре качествата си. 


Лудогорец е тим, който има доста качествени футболисти. Правят доста положителни селекции. Ние обаче стараем да противодействаме през тези години. Не виждам наклонност, че Левски не може да победи. Сигурен съм, че няма футболист в съблекалнята, който да не е стимулиран за тези мачове. Няма потребност от спомагателна мотивация. Всеки желае да се потвърди ", приключи Елин Топузаков.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР