Старши треньорът на Лацио - Маурицио Сари призна, че първият

...
Старши треньорът на Лацио - Маурицио Сари призна, че първият
Коментари Харесай

Маурицио Сари се гордее с футболистите на Лацио

Старши треньорът на Лацио - Маурицио Сари призна, че първият гол на отбора му в дуела с Ювентус е можел да не бъде приет, а съгласно него Мануел Локатели и Хуан Куадрадо са рискували да получат червени картони. Лацио победи с 2:1 при семейството си на Ювентус през уикенда и заема второто място във краткотрайното класиране в италианската Серия А с 58 точки, на 16 зад водача Наполи.

" Гордея се с отношението на футболистите. Постоянството, което постигнахме в последния месец на тренировките постепенно стартира да се отплаща ", сподели Маурицио Сари пред DAZN.

" Отборът играе с друга искра, експанзия и убеденост и това ми харесва ", добави наставникът на Лацио.

" Ако би трябвало да бъда почтен, чувството ми при първия гол беше, че съдията можеше да свири нарушаване. Но също по този начин ми се коства, че завършихме мача с няколко посетители, тъй като Ювентус трябваше да остане с 9 индивида. Нарушението на Локатели през първото полувреме не беше за жълт, а за червен картон. Куадрадо също заслужаваше червен картон ", продължи Сари.

" Рискът против Ювентус е да се подведеш по бавното им движение. Говорихме по тематиката цяла седмица, с цел да бъдем подготвени и нашето движение изключително в първите 60 минути ги принуди да вършат неточности ", сподели още Маурицио Сари.
 Лацио победи Ювентус с 2:1 в мач от Серия А
Лацио надхитри Ювентус и се бетонира на второто място

" Орлите " стигнаха до триумфа с голове на Сергей Милинкович-Савич и Матия Дзакани
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР