Наставникът на Лудогорец – Георги Дерменджиев, сподели, че очаква много

...
Наставникът на Лудогорец – Георги Дерменджиев, сподели, че очаква много
Коментари Харесай

Дерменджиев: Няма как да спрем да вкарваме голове, ще направим много хубав финал с Ботев Пд

Наставникът на Лудогорец – Георги Дерменджиев, показа, че чака доста прекрасен край за Sesame Купа на България на Националния стадион „ Васил Левски “ против Ботев Пловдив. По-рано през днешния ден, „ орлите “ отстраниха Хебър Пазарджик след победа с 5:0 в реванша и общ резултат от 9:0.

„ В играта футбол се играе на голове, тъй че няма по какъв начин да спрем да вкарваме голове “.

„ Показателно е в точките, вижда се все още. Но в последна сметка има още доста сложни мачове и ние би трябвало да извоюваме още точки “.

„ Много е значимо, тъй като той (Матиас Тисера) е подобен вид състезател, както се споделя, голаджия. Колкото и малко минути да му дам за игра, той се е отчитал с гол. В последна сметка тук му трябваше малко повече време, с цел да означи гол. Той имаше обстановки и преди този момент “.

„ Аз не виждам къде са негативите. За мен е значимо ние да побеждаваме с игра и в този момент в този мач се случи и с повече голове “.

„ Аз изчаках търпеливо и двата мача. Мога да поздравя Ботев за това, че се класираха с доста добра игра в двата мача и мисля, че ще създадем доста прекрасен край на „ Васил Левски “, приключи Дерменджиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР