Старши треньорът на Лацио Маурицио Сари не бърза да изпада

...
Старши треньорът на Лацио Маурицио Сари не бърза да изпада
Коментари Харесай

Сари: Класирането не струва нищо на този етап от сезона

Старши треньорът на Лацио Маурицио Сари не бърза да изпада в еуфория от класирането в Серия А, макар че тимът се изкачи до второто място след сложна победа с 1:0 против Монца вкъщи.

Лацио има 30 точки, колкото има и третият Милан, само че изостава на осем от водача Наполи преди последния кръг преди паузата за Световното състезание.

" Таблицата не коства нищо на този стадий от сезона, тъй че няма да я гледаме. Това, което ни дава вяра, е, че спечелихме в обстановка, в която предишния сезон постоянно изпитвахме компликации “, сподели Сари пред Скай Спорт Италия.

Лацио реализира втора поредна победа против Монца, откакто победи Рома с 1:0 в дербито на Рим в неделя.

" На психическо равнище, явно, това беше най-трудният мач след напрежението в дербито, тъй че имаше нараснал риск от подценяване. Имахме това за известно време в първия половин час, само че за благополучие се измъкнахме и спечелихме ", сподели Сари.

Треньорът на Лацио приветства завръщането на нападателя Чиро Имобиле, който влезе като запаса четири минути след края на мача, откакто отсъства цялостен месец заради травма на бедрото. Лацио гостува на Ювентус в неделя.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР