Старши треньорът на Крумовград Велислав Вуцов призова да се промени

...
Старши треньорът на Крумовград Велислав Вуцов призова да се промени
Коментари Харесай

Велислав Вуцов: Касай е класическа измислица

Старши треньорът на Крумовград Велислав Вуцов прикани да се промени структурата на Съдийската комисия към Българския футболен съюз. Според него ръководителя на Съдийската комисия към централата Виктор Касай би трябвало да отстъпи поста си на трима или петима ръководители.

Наставникът гостува в предаването " Арена спорт " и приказва за работата си в Крумовград.

" Рано е да вършат заключения. Започнах, когато тимът бе набрал скорост. Хората ме убедиха, че би трябвало да променим метода на организация. Трябва да има и по-високи цели. Всичко върви по стадий. Хората желаят да развиват футбола и града. Нашият тим има предпочитание да се показва уместно ", показа той.

Треньорът не скри пристрастията си към Левски.

" Темата Левски ми е мъчителна. Там има хора, отъждествени да си вършат каквото си желаят. Има управление, което да взима решенията. Резултатите не са действителни. Не укривам благосклонностите ми, които постоянно са били в интерес на Левски. На " Герена " има усъвършенстване и във финансирането и в тима. Резултатите не са положителни, само че има доста мачове. ", добави той.

Както редица други треньори, експертът също се изрази отрицателно за българското съдийство и използването на ВАР.

" Касай е класическа небивалица. България има положителни някогашни съдии, които могат да управляват нещата. Трябва да се смени цялата скица. Трябва тройка или петица ръководители. Критерият не е еднакъв. Съдиите започнаха доста да се осланят на ВАР. Трябва да са по-решителни и да не чакат единствено ВАР ", добави той.

Велислав Вуцов оцени възможностите на Лудогорец да продължи в Лига Европа и вероятността футболните национали да се класират на европейско състезание. Можете да видите цялото изявление във видеото.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР