Старши треньорът на Крумовград Станислав Генчев даде мнението си след

...
Старши треньорът на Крумовград Станислав Генчев даде мнението си след
Коментари Харесай

Станислав Генчев: Не са случайни победите ни

Старши треньорът на Крумовград Станислав Генчев даде мнението си след успеха на своя отбор над Берое. “Сините ” се постановиха с 1:0 над “заралии ” и прекъснаха дългата си отрицателна победа без победа.

“Изключително сме удовлетворени от трите точки, защото настронието и психическата конфигурация бяха ниски. Имаше огромно напрежение. Голямо себераздаване, битка до последно през днешния ден демонстрираха момчетата. Най-хубавото е, че не допуснахме гол, имахме още 2-3 положения. Качествата на футболистите са по-големи от това, което се пазва. Благодаря им за себераздаването. Имахме и състезателен късмет, в които Берое пропусна, само че това е част от играта.

Няма състезател, който да не желае да побеждава. Берое също искаше успеха, само че за нас беше значимо да прекъснем тази серия. Радвам се, че го сторихме против стойностен тим. Победата против подобен тим е още по-ценна.

За мен е радостно, че тимът демонстрира прогресираща игра. Успяхме да вкараме на ЦСКА, на Черно море, през днешния ден още веднъж вкарахме и не позволяваме. Има прогресиращи дейности, което мен ме радва, само че не би трябвало да си затваряме очите, още ни чака работа.

Трябва да внимаваме за всичко против ЦСКА 1948. Доста постоянни са в играта в отбрана, мъчно позволяват голове. Трябва да намерим най-краткия и бърз път към гола. Сигурен съм, че след днешната победа самочувствието ще се увеличи ”, съобщи Генчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР