Старши треньорът на Катар Феликс Санчес заяви на пресконференция, че

...
Старши треньорът на Катар Феликс Санчес заяви на пресконференция, че
Коментари Харесай

Селекционерът на Катар: Ако някой смята това представяне за провал, това е резултат от неговите лични очаквания

Старши треньорът на Катар Феликс Санчес съобщи на конференция, че неговият тим не би трябвало да бъде определян като неуспех и отчаяние, макар че позволи две загуби в два мача от началото на Световното състезание, на което страната е хазаин.

Катар отстъпи с 0:2 на Еквадор в мача на откриването, а по-рано през днешния ден отстъпи с 1:3 на първенеца на Африка Сенегал. Това на практика значи, че Катар ще завърши присъединяване си в шампионата във вторник с последния си мач от група " А " против Нидерландия.
 Сенегал взе своето против Катар и ще се бори за присъединяване на осминафиналите Сенегал взе своето против Катар и ще се бори за присъединяване на осминафиналите
" Мисля, че изиграхме добър мач. Когато участваш на Световно състезание, би трябвало да знаеш от кое място идваш. Ако някой счита това показване за неуспех и отчаяние, това е резултат напълно от неговите персонални упования ", сподели Санчес, чийто отбор за пръв път взе участие на Мондиал.

" Нашата цел бе да бъдем боеспособни. От доста месеци работим, с цел да можем да се представим добре. Понякога мачът не се развива по този начин, както си очаквал. Това зависи и от играта на противника. Ние не играхме по най-хубавия метод. Бяхме боеспособни, само че не успяхме да покажем развиване ", сподели още наставникът на Катар.

" Бяхме наясно какъв брой сериозна е конкуренцията. Искахме да стигнем надалеч, само че знаехме, че имаме лимитирани благоприятни условия. Ние сме дребна страна, която няма огромно население. Местното състезание не е изключително мощно. За нас това е първо Световно състезание. Ако можем да се класираме още веднъж, би било отлично. Опитът постоянно оказва помощ ", сподели още Санчес.
18  Катар - Сенегал 1:3, група
Испанският експерт, който изведе Катар до историческа купа на Азия през 2019 година, не счита, че тимът му е привършен, само че допусна, че ще има промени в състава за Купата на Азия следващата година.

" Имаме млади играчи в тима, имаме и такива с повече опит. Нашата цел беше да създадем генерационен скок. Ще има играчи обаче, които ще изоставен, и други, които ще дойдат на тяхно място. Ще има нови лица за Купата на Азия следващата година, само че това не е краят на нашия цикъл ", приключи Санчес.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР