Старши треньорът на Карло Анчелоти даде пресконференция преди утрешния сблъсък

...
Старши треньорът на Карло Анчелоти даде пресконференция преди утрешния сблъсък
Коментари Харесай

Карло Анчелоти притесни феновете на Реал Мадрид преди 1/4-финала, обясни и за изтеклия си лиценз

Старши треньорът на Карло Анчелоти даде конференция преди утрешния конфликт от 1/4-финалите за Купата на Краля против Атлетик Билбао. Мачът в четвъртък вечер (3.02.) ще започва в 22:30 ч. българско време и ще се организира на " Сан Мамес ".
" Това е доста значим мач - четвъртфинал на шампионат, който ни вълнува. Атмосферата ще бъде изключителна и ще би трябвало да покажем най-хубавото. Играли сме доста пъти против тях, като дуелът ще бъде оспорван ", стартира той, след което разкри какво е положението на голмайстора на тима:
" Все още не знаем дали ще можем да използваме Карим Бензема. Той тренира самостоятелно и се усеща добре, тъй че през днешния ден ще се включи в отборното занятие. След това ще решим дали ще пътува и ще играе. Няма да рискуваме, въпреки всичко не става въпрос за край на Шампионската лига. Не желаеме да предприемем риск травмата му да се утежни и той знае това. Ако няма да играе, повода е, че няма да може, а не, че ще го пазим за ПСЖ ", разкри Татко Карло.
* Припомняме, че Бензема получи контузия при семейството на Елче на 23 януари и бе сменен от Лука Йович в 58-ата минута при резултат 0:1. В 33-ата пък французинът бе изпуснал дузпа!
" Трябва да решим за южноамериканските национали и да забележим в какво положение ще се приберат. Ако са добре и са единствено изтощени, те ще играят. Може и да не започват мача, само че ще нуждая се от тях. Все още не съм решил кой ще бъде на вратата, само че може Тибо Куртоа да играе. Не съм казвал, че Андрий Лунин е единствено за Купата на краля, той може да играе и в Ла Лига. Ще реша на следващия ден ", добави наставникът на " белия балет " и по-късно отговори на въпрос за своя лиценз, :
" Треньорският ми лиценз? Опитвам се да съблюдавам законите и разпоредбите. Става въпрос за неразбирателство. Лицензът ми изтичаше, само че локалната федерация ми оказа помощ да мина курс през октомври, тъй че става въпрос за липса на връзка. Благодаря на федерацията за оказаната помощ ".
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР