Старши треньорът на - Карло Анчелоти, даде пресконференция пред медиите

...
Старши треньорът на - Карло Анчелоти, даде пресконференция пред медиите
Коментари Харесай

Анчелоти с любопитен отговор за Мбапе: Децата трябва да следват мечтите си!

Старши треньорът на - Карло Анчелоти, даде конференция пред медиите в днешния петък, ден преди гостуването на Реал Сосиедад от 16-ия кръг на . Наставникът бе запитан за думите на Килиан Мбапе, че детската му фантазия е била да играе за Реал Мадрид:
" Децата би трябвало да следват фантазиите си, тъкмо както аз имах фантазията да играя в и я реализирах ", отговори Татко Карло.
Треньорът на " белия балет " бе запитан и за значимостта на идните мачове на тима против Интер (Шампионска лига, 7.12.) и против Атлетико Мадрид в идващия кръг (12.12.):
" Мачовете с Интер и Атлетико не са по-важни, най-важният мач е този против тим, който играе в действителност добре и има доста качества. Вълнувам се от този тест. Ще излезем и ще се опитаме да спечелим, както постоянно го вършим ", концентрира се върху Реал Сосиедад Анчелоти.
Италианският треньор бе запитан и за какво в последно време не пуска Иско в игра: " Ако нещо се беше случило, щях да ви кажа. Тъй като нямам какво да укривам - той просто не загряваше в последните няколко мача, тъй като водехме в резултата и не бих употребявал Иско в обстановка, при която печелим ", изясни Анчелоти, който преди дни и в него не присъстваше Лионел Меси!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР