Старши треньорът на италианския Лацио Маурицио Сари заяви, че уважава

...
Старши треньорът на италианския Лацио Маурицио Сари заяви, че уважава
Коментари Харесай

Маурицио Сари: Трябва да се борим за всяка топка с Атлетико

Старши треньорът на италианския Лацио Маурицио Сари съобщи, че почита Диего Симеоне, а футболистите му би трябвало да се борят за всяка топка.

Отборът на Лацио посреща водения от Симеоне Атлетико Мадрид във вторник вечер в първи мач от груповата фаза на Шампионската лига.

" Очаквам един отбор, който да продължи да се развива и без пропуските, които досега ни попречиха за резултатите, които искахме ", сподели Сари на конференцията преди дуела.

" Повече от всичко, отношението и основните моменти са решителни на терена. Не бяхме задоволително дейни в противниковото наказателно поле и прекомерно невнимателни в нашето. Допуснахме голове в някои леки обстановки ", добави наставникът на Лацио.

Съставът от Рим завоюва един мач и загуби три в първите си четири срещи за сезона в Серия А.

В лагера на Лацио останаха недоволни от някои съдийски отсъждания при загубата с 1:3 от Ювентус, само че Сари съобщи, че от клуба са го помолили да не разяснява това.

" Шампионската лига е друг шампионат. Това е най-важното клубно съревнование в света. Би трябвало да бъде чест да играеш в него и да се бориш за всяка топка. Срещу огромните тимове постоянно има опасности, само че и благоприятни условия. Не знам дали в този момент е най-хубавият миг да срещнем Атлетико Мадрид, само че би трябвало да се стремим към добър резултат. Концентрирани сме върху идния конфликт и ще търсим положителен резултат ", добави Маурицио Сари.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР