Старши треньорът на Интер Симоне Индзаги говори преди предстоящото дерби

...
Старши треньорът на Интер Симоне Индзаги говори преди предстоящото дерби
Коментари Харесай

Индзаги: Горд съм, че спечелих няколко дербита

Старши треньорът на Интер Симоне Индзаги приказва преди идното дерби против Милан в мач от четвъртия кръг в Серия А. „ Дерби каузи Мадонина “ е в събота, 16 септември, от 19:00 часа на „ Сан Сиро “.

„ Несъмнено Интер и Милан се оправиха добре. Това е едвам четвъртият мач, само че желаеме да се оправим добре “, сподели Индзаги. 

„ Искахме Давиде Фратези непременно, той пасна в тима и работи добре със съотборниците си от два месеца “, означи Индзаги.

„ Фратези и Николо Барела играха дружно по време на предсезонната подготовка. Те потвърдиха, че могат да го създадат с Интер и Италия. Ще забележим. Загрижен съм единствено за вземането на решения за положителното на тима. За мен това не е проблем ”, съобщи Индзаги.

Хуан Куадрадо и Алексис Санчес не са изцяло подготвени, само че Индзаги се надява, че може да разчита на цялостен тим в събота: „ Знаем какъв брой е значимо дербито за всички. Надявам се, че Куадрадо и Санчес ще бъдат разполагаем “.

„ Ще изиграем седем мача за 22 дни. Ще се веселя да имам всички играчи разполагаем, само че няма да е елементарно. Всички упражняват добре. Ще забележим какво ще стане тогава “, сподели още той.

„ Горд съм, че завоювах няколко дербита против Милан предишния сезон, изключително тъй като те ни изведоха до финала на Шампионската лига, само че това, което направихме в предишното, не е задоволително, с цел да спечелим на следващия ден. Милан се промени, само че се придържа към същите правила “, съобщи треньорът на „ нерадзурите “.

„ Не обичам прогнозите. В началото на сезона споделиха, че сме по-слаби, в този момент се усещаме по този начин, като че ли би трябвало да спечелим Европейското вместо Италия “, сподели Индзаги.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР