Старши треньорът на Интер Лучано Спалети заяви, че е разочарован

...
Старши треньорът на Интер Лучано Спалети заяви, че е разочарован
Коментари Харесай

Лучано Спалети: Тотнъм наказа единствената ни грешка

Старши треньорът на Интер Лучано Спалети съобщи, че е отчаян от загубата с 0:1 от Тотнъм в Шампионската лига. Италианците позволиха късно попадение в Лондон, а тъждество им гарантираше класиране за османифиналите.

" Черно-сините " резервират шансове да продължат в елиминациите на конкуренцията, само че се нуждаят и от помощ от водача в групата Барселона в последния кръг, в който испанците одобряват Тотнъм.

Каталунците към този момент си подсигуряваха първото място, до момента в който италианците и англичаните имат еднакъв актив, само че лондночани имат преимущество в директните дуели.

" Мисля, че повече или по-малко направихме това, което трябваше. Разочаровани сме от резултата, изключително поради това, че получихме гол, когато започнахме да сътворяваме положителни положения в офанзива. Можеше да се защитим по-добре при този пробив на Сисоко, само че това може би беше единствената ни неточност в мача. Играчите на Тотнъм са доста мощни физически, не е елементарно да се играе против тях. Вероятно трябваше да покажем повече кураж, когато притежавахме топката.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР