Старши треньорът на Хебър - Владимир Манчев, говори пред след

...
Старши треньорът на Хебър - Владимир Манчев, говори пред след
Коментари Харесай

Владимир Манчев: Доволен съм от старанието на футболистите, нещата, които тренираме се получават

Старши треньорът на Хебър - Владимир Манчев, приказва пред след края на първата контрола на отбора в Турция. Българският отбор загуби от полския Висла Краков с минималното 0:1.

" Много съм удовлетворен от инспекцията против доста сериозен тим. Първото полувреме леко отстъпвахме физически, през второто много вдигнахме оборотите. Имахме по-чистите обстановки от отбра на Висла, съгласно мен беше действително да изравним, само че не успяхме да отбележим. Доволен съм от старанието на футболистите. Нещата, които упражняваме се получават ", показа той.

" Тренировъчният развой, напряко съм удивен. Днес трябваше да пътуваме три часа за тази контрола. Никой не сподели и думичка. Излязохме и играхме против един доста мощен съперник. Това е един тим, който има история и доста огромна класа ", добави Манчев.

" Всичко върви по проект. Не би трябвало да забравяме, че това е чисто нов тим, тъй като ние привлякохме 10 нови играчи, може би още един ще притеглим. При нас следва още доста работа, с цел да тима наподобява по този начин както желая аз. Всички играчи се стараят доста и също така имат качествата, които аз изисквам. Вече ще бъдем изцяло подготвени за началото на шампионата, където са същинските борби "

" Това беше по този начин един занимателен привет за нашия президент Велизар Спасов, който празнуваше рожден ден. Ние благодарим за тези условия, които са ни предоставени и да се готвим на едни удобни условия в Турция. Играчите мрънкат малко поради натоварванията, само че това е напълно обикновено ", сподели той пред сътрудниците от " Гонг ".
 Хебър с минимална загуба от 14-кратен първенец на Полша
Хебър с минимална загуба от 14-кратен първенец на Полша

Единственото попадение падна в 28-та минута
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР