Старши треньорът на Хебър Пазарджик Владимир Манчев призна, че футболистите

...
Старши треньорът на Хебър Пазарджик Владимир Манчев призна, че футболистите
Коментари Харесай

Владимир Манчев: Предстои ни още много работа

Старши треньорът на Хебър Пазарджик Владимир Манчев призна, че футболистите му са отпаднали физически и справедливо са изгубили с 0:1 при гостуването си на Арда. Това беше дебют на Манчев отпред на Хебър. Въпреки загубата, той остана удовлетворен от показаното от играчите му най-много през първото полувреме.

" Опитахме се да играем повече с топката. През първото полувреме това се получаваше. Голът от статично състояние обаче ни разколеба. През второто полувреме отпаднахме физически, това бе видно. Брилянтната игра на нашия вратар ни избави от по-голяма загуба. Имаме доста нови футболисти и ни следва ужасно доста работа във всички линии ", съобщи Манчев.

" Хареса ми, че се борихме до последната минута. Опитахме се да обърнем резултата, само че не се получи. Виждам, че играчите се пробват да трансферират концепциите ми на терена, само че най-важното в този момент е да реализираме резултати. Ще търсим едно ново лице в представянето ни както в нахлуване, по този начин и в отбрана. Арда ни сътвори доста главоболия през днешния ден, само че аз съм оптимист от това, което видях. Всеки, който се старае и милее за Хебър, има късмет да играе за отбора. Тежи ни това, че не играем семействата си в Пазарджик, само че това не може да ни бъде опрощение. Ще се опитваме да даваме всичко от себе си, без значение къде играем ", приключи Манчев.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР