Старши треньорът на Хебър Пазарджик - Любослав Пенев, остана доволен

...
Старши треньорът на Хебър Пазарджик - Любослав Пенев, остана доволен
Коментари Харесай

Любо Пенев доволен от отбора, но отново разкритикува съдията от мача с Локо Пд

Старши треньорът на Хебър Пазарджик - Любослав Пенев, остана удовлетворен макар провалянето с 0:1 против Левски. Голът падна безусловно в последните секунди на даденото от съдията четириминутно продължение.

„ Представихме се доста добре, продължаваме в тази линия. Искам да поздравя момчетата, тъй като направихме доста добър мач. Загубихме в последната минута, само че това е част от играта. Много е значимо да играем вярно, в случай че го вършим, нещата ще се случат. Головете носят точки, тъй че би трябвало да ги прибавим. Сега има пауза, трансферният интервал завършва. Хубаво е, че няма да имаме формален мач “, съобщи Пенев.

Опитният експерт разяснява и предходния мач на отбора му против Локомотив Пловдив (3:4), когато експертът не бе удовлетворен от съдийството на Валентин Железов.

„ В предходния мач имаше поръчково съдийство или доста несръчен арбитър. Защо този човек не си разреши да свири по този начин против Левски или ЦСКА. Сигурно тъй като ще го напляскат по дупето с дебели тояги. Нищо, ще издържи крепко момче е.  Искам да обърна внимание на надписа откъм гърба на фланелките на реферите. Това са единствените съдии в света, които на гърба си имат надписа „ пари “. Защо не го напишат на български? Това желаех да допълня към предходното изявление ”, сподели още Пенев.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР