Старши-треньорът на Хебър Николай Митов е наясно с 11-те, на

...
Старши-треньорът на Хебър Николай Митов е наясно с 11-те, на
Коментари Харесай

Митов бистри 11-те за Вихрен със секретна контрола

Старши-треньорът на Хебър Николай Митов е наясно с 11-те, на които ще гласоподава доверие да стартират дербито против Вихрен(Сандански) в неделя.

Макар че тренира тима от едвам седмица новият ментор на „ зелените ” е към този момент изцяло осведомен с качествата на всички свои футболисти.

Снощи хебърци организираха във Величково секретна образователна игра против сборна групировка от районния футбол по време, на която Николай Митов тества, както новата скица, по този начин и някои тактически похвати, с които ще желае да изненада сътрудника си Здравко Лазаров в неделя.

Битката с „ гладиаторите ” е основна за двата тима в този миг.

Хебър ще желае да се върне незабавно на пътя на успеха след мъчителното 0:1 в Панагюрище преди 10 дни, което коства и главата на някогашния към този момент ментор Танчо Калпаков.

За Вихрен мачът на „ Георги Бенковски ” пък ще бъде отличен късмет да сведе до най-малко преднината на Хебър и по този начин да възроди на 100 %-та упоритостите си за първото място в класирането.

В последната седмица футболистите на Хебър упражняваха доста крепко, като в част от дните заниманията бяха двуразови.

Добрата вест за Николай Митов и хората от щаба му е възобновяване на основния бранител на пазарджиклии Николай Стоилков – Газелата, който получи неприятна контузия на мача с Оборище.

От на следващия ден към групата на Хебър ще се причисли и вратарят Димитър Пангев, който в последните 10 дни имаше задължения с националния аматьорски отбор по отношение на евроквалификациите против Берларус, Уелс и Турция.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР