Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 Любослав Пенев говори преди

...
Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 Любослав Пенев говори преди
Коментари Харесай

Любо Пенев: Не знам какво се случва с ВАР, взимат се неадекватни решения

Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 Любослав Пенев приказва преди утрешния мач на тима му със Спартак (Варна) от efbet Лига.

" Няма значение против кого играем. Трябва да поддържаме същата линия. Няма значение, че са по-назад. Това е противник, който усъвършенства играта си ", стартира Пенев.

" Времето си върви, мачовете си идват. Има тимове, които имат отсрочени мачове. Има си стратегия. Трябва да се каже дали мачовете за Купата ще се изтеглят. Ако съвпаднат с дати за националния тим, какво става? Аз персонално не се тормозя. Имахме трима национали, могат да станат четири-пет. Нека това нещо да се реши по-бързичко. По опция да се съкрати тази отдалеченост, само че да имаме изясненост по тематиката. Не вземам участие в правенето на календара ", продължи треньорът на ФК ЦСКА 1948.
 Елитон: Живеех с 5 евро дневно, България е положително място за развиване
Елитон: Живеех с 5 евро дневно, България е положително място за развиване

" Нямам доста време за разходки в София "

" Всеки тим си има почитатели. Това, че има Световно състезание, не значи, че ще е забавно. Много хора ще гледат изборно. Нито двойката ни за Купата е лека, нито идния мач. В момента не мислим за мача със Севлиево. Чакаме да забележим дали ще има съкращаване. Преди това имаме мачове, които да играем за състезание. Ще преполовим шампионата. В момента сме на първа позиция, само че това е краткотрайно класиране. Искаме да продължим тази линия. Играем добре, играем сполучливо ", съобщи той.
 Снимка 591220
Източник:

" Не знам какво се случва с ВАР. Взимат се несъответстващи решения. Не е обикновено постоянно да се чака. Толкова ли сме неподготвени да не чакаме за всичко на ВАР. Няма по какъв начин да има фаул и да не го отсъдиш. Или не можеш да свириш, или го правиш преднамерено.Трябва да сме по-подготвени да не чакаме тази вълшебна система ВАР. Това е доста сериозна тематика. Коментира се, само че не се взимат ограничения. Това пречи на развиването на българския футбол. Ако аз можех, щях да взема ограничения. Но аз не съм този, който може да го направи. За едни тимове ще натежи, други ще бъдат доста удовлетворени. Не имам предвид нито един тим, просто загатвам обстоятелства. Това е нещо, което пречи на българския футбол. Това са едни подправени триумфи, които се реализират от съдийството и системата ВАР. Аз бих бил отчаян от това и от метода, по който се случва. Мисля, че ние сме задоволително огромни експерти, с цел да излезем и да кажем, че не сме свършили нещо както би трябвало ", приключи Любо Пенев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР