Старши треньорът на Дунав Людмил Киров изрази съжаление за изгубените

...
Старши треньорът на Дунав Людмил Киров изрази съжаление за изгубените
Коментари Харесай

Киров: Загубихме две точки, ситуацията в Дунав се подобрява

Старши треньорът на Дунав Людмил Киров изрази страдание за изгубените две точки при равенството 1:1 против Витоша в Бистрица в мач от следващия кръг на efbet Лига.

„ Разбира се, че можеше да измъкнем повече от този мач. Владеехме самодейността, създадохме положения, само че уви не успяхме да ги осъществяваме. Доволен съм от старанието съм от старанието, тъпо, че не можем да се приберем вкъщи с трите точки”, показа Киров.

„ Според мен след аления картон трябваше да вземем самодейността и да излезем в по-предни позиции. Просто не се получаваха обстановките през днешния ден. Не мога да разясня дузпата, имаха право да изпълнят, само че основният арбитър знае дали има или не дузпа. Направи ми неприятно усещане, че се свириха доста фалове. Не може всяко единоборство да се свири фаул. Мисля, че през днешния ден играхме по-добре от Витоша и загубихме две точки”, сподели още той.

Киров разяснява и финансовата обстановка в клуба напоследък: „ Предполагам, че на всички е ясно. Доста време си приказваме на тази тематика. Финансовото положение се усъвършенства, футболистите са спокойни, мислят единствено за футбол, уповавам се нещата да стават все по-добре и по-добре.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР