Старши треньорът на Добруджа Мирослав Живков сподели своите виждания след

...
Старши треньорът на Добруджа Мирослав Живков сподели своите виждания след
Коментари Харесай

Мирослав Живков: Не успяхме да реализираме нашите възможности

Старши треньорът на Добруджа Мирослав Живков показа своите визии след загубата от Нефтохимик с 1:3 на четвъртфиналите от плейофите във волейболната ни Суперлига.

„ Наистина играхме добре като блок. Като организация не играхме изобщо неприятно. Не ни стигна темперамент в самостоятелните осъществявания. Те са един тим, който е доста умел с доста положителни реализатори. Въпросът е, че, когато играеш равностойно с тях и би трябвало да си направиш личните топки. Не отиграхме топки на индивидуален блок, не отиграхме обстановки, когато водихме с 3-4 точки разлика и оттова загубихме “.

„ Не успяхме да отиграем нашите обстановки и допуснахме сервиси, които имаше опция да ги отработим по доста по-добър метод, да ги посрещнем с по-голямо качество. Топки в отбрана, които можехме да извадим, имахме обстановки, които не ги направихме на 100%. Като се съберат всички тези неща преимуществото отива на страната на Нефтохимик “.

„ Да, доста сложна обстановка. Играем без един от главните си посрещачи, който през целия сезон беше в основата на всичко най-хубаво на този детайл. В последна сметка по тази причина сме тим. Методи Ананиев влезе, включи се в мача. Успяхме да играем макар неналичието на Маринков, която сигурно е огромна. Успяхме да играем добре като организация. Не успяхме да осъществяваме нашите благоприятни условия “.

„ Не мога да кажа на 100%. Имаме и други хора, които имаха своите болежки и контузии. Издържаха до края на мача, надяваме се да издържим и за идващия мач “, съобщи Живков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР