Старши-треньорът на Черно море - Илиан Илиев, ще направи някои

...
Старши-треньорът на Черно море - Илиан Илиев, ще направи някои
Коментари Харесай

Наско Илиев повежда атаката на Черно море срещу ЦСКА

Старши-треньорът на Черно море - Илиан Илиев, ще направи някои промени по състава за семейството против ЦСКА в събота, по отношение на загубата с 1:3 от Лудогорец в Разград.

На върха на офанзивата се чака да се завърне Атанас Илиев, който остана запаса на " Хювефарма Арена " за сметка на Исмаил Иса.

Двамата в този момент ще разменят функциите си. Оказа се, че контузията на десния бек Цветомир Панов не е толкоз тежка и той ще се завърне измежду 11-те. Там ще е и централният бранител Влатко Дробаров, който не игра в Разград, поради наказване. Включилият се като промяна Андреяс Калкан може да стартира като титуляр, откакто се понрави с дейностите си, въпреки че направи някои пропуски в предни позиции. Крилото бе взет тази зима. Може да стартира и Пашеко, който остана запаса, защото до неотдавна се възстановяваше от травма.

Младите Росен Стефанов (централен защитник) и Мартин Милушев (крило) ще седнат на пейката. До последно ще се умува за Даниел Димов, който получи контузия в края на лагера в Турция и не бе в групата против Лудогорец. Бразилецът Услен Жуниор още е без документи и не може да бъде картотекиран в БФС, написа " Тема Спорт ".

Илиан Илиев и неговият екип са наблегнали върху разузнаването на ЦСКА и мачовете на отбора през зимната подготовка, както и дуела с Ботев (Враца).
 Андреев пред ТОПСПОРТ: Черно море е над всеки футболист, Фернандес се държа непрофесионално
Андреев пред ТОПСПОРТ: Черно море е над всеки футболист, Фернандес се държа непрофесионално

Ето какво добави той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР